"ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ" στο ΠΑΓΚΩΑΚΟ συλλαλητήριο ΚΑΤΑ του Hotspot - ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Φεβρουάριος 10, 2016
jumbo-banner
Πραγματοποιήθηκε παρουσία μεγάλου αριθμού Κώων πολιτών το Παγκωακό συλλαλητήριο, όπου οι κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τη δημιουργία Hotspot στο νησί της ΚΩ. 
Η προσέλευση του κόσμου πραγματικά ήταν μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει τελικώς ότι οι αντιδράσεις για τη δημιουργία των Hot spot δεν είναι μεμονωμένα από 30-40 άτομα.
Να σημειωθεί ότι αρχικά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο οποίος για μία ακόμη φορά είπε για τη στάση του Δήμου Κω για τα Ηot spot, τις 10+1 προτάσεις που ήδη έχει δώσει στους αρμόδιους και το αίτημα του να αναχωρήσουν τα ΜΑΤ από το νησί. Τόνισε επίσης να διδάξουμε ήθος, ψυχραιμία και οποιαδήποτε κίνηση γίνεται να είναι ειρηνική και όπως χαρακτηριστικά είπε "ακόμη και αν υπάρξουν βίαιες πράξεις προς εμάς ας φάμε ξύλο και να μην αντιδράσουμε".
Εν συνεχεία, μίλησε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Μηνάς Χατζημιχαήλ και ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων κ. Μανώλης Μπαλάσας, επισημαίνοντας και οι δύο τις συνέπειες που θα έχει η δημιουργία hot spot στο νησί. 
Πραγματοποιήθηκε πορεία προς το ΑΤ τμήμα Κω, όπου κρατούνται τα παιδιά από τα επεισόδια στο Πυλί, δίνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης, φωνάζοντας συνθήματα, όπως ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ...!!, ενώ ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος...!! Επιχειρήθηκε από επιτροπή των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων να συναντηθούν με τα παιδιά, κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό λόγω του ότι ήταν ήδη για απολογία, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού κ. Μαλιλής, μεταφέροντας την πληροφορία ότι ήδη τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι και πιθανότατα σε λίγες ώρες και οι υπόλοιποι. 
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι Κυριακή στις 11:00 στο Πυλί στον Άγιο Γεώργιο θα πραγματοποιηθεί ειρηνική πορεία
φωτό από Emmanouil Christodoulidi









φωτό από Emmanouil Christodoulidi

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot